Nyd foråret over et brætspil
(Berlin #59)


Selvom kalenderen viser, at det er forår, er vejret stadig lidt lunefuldt. Det gælder også i den tyske hovedstad, Berlin. Så er det godt, man kan hygge sig indendøre!

Ella Bella og Otto husker tilbage på den anderledes café, Spielwiese. Det er en café til spillenørder, der elsker at spille traditionelle brætspil. Og med over 1300 spil er der fyldt godt op på hylderne!

Mor, der som oftest er klar til at drikke kaffe, går straks op til caféens disk for at bestille en kop. Samtidigt betaler hun et mindre beløb, så Ella Bella, storebror Otto og Far kan finde de spil, de gerne vil prøve. Ella Bella og storebror Otto kan ikke blive enige om ét spil. Så da Mor fortæller, at de kan vælge alle de spil, de vil – og at de sagtens kan blive et par timer (for kaffen er ret så god) – så er hele familien glade.

Da det efter flere omgange Ludo, Kalaha o.l. er blevet tid til at gå, er storebror Otto lige ved at vinde over Far i et spil, der hedder Da Vinci code. Så han vil gerne, at de bliver lidt endnu. Ella Bella og Mor trænger dog til at komme videre. Heldigvis er det muligt at leje Da Vinci-spillet med hjem. På den måde kan storebror Otto og Far fortsætte dysten i aften, efter Ella Bella er blevet puttet. Storebror Otto ved allerede nu, hvad hans næste træk er …

Læs mere om den sjove spillecafé Spielwieses åbningstider, adresse o.l. her: www.spielwiese-berlin.de

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top