VELKOMMEN TIL ELLA BELLAS EVENTYR

Ella Bellas eventyr er en serie af danske guidebøger, som er skrevet og illustreret direkte til børn. Udgangspunktet var guides til europæiske storbyer – sidenhen er en række danske destinationer kommet til. De danske destinationer er alle udgivet som GRATIS e-bøger.

#1 bog, Ella Bellas eventyr – Berlinudkom i juni 2012.
#2 bog,  Ella Bellas eventyr – Ella Bellas eventyr – London, udkom i december 2012.
#3 bog, Ella Bellas eventyr – Barcelona, udkom i april 2014.
#4 bog, Ella Bellas eventyr – Vadehavet & Ribe, udkom i april 2014
#5 bog, Ella Bellas eventyr – Bornholm, udkom marts 2015
#6 bog, Ella Bellas eventyr – Nationalpark Mols Bjerge med Ebeltoft, udkom marts 2016

LIDT OM UNIVSERSET
Ella Bellas eventyr henvender sig hovedsageligt til familier med børn i 5–12 års alderen. Formålet med guidebøgerne er at give børnefamilier mulighed for kulturelle oplevelser – samtidig med at børnene i højere grad bliver inkluderet på familiens rejser.

Ud over gode og praktiske råd til forældrene, er Ella Bellas eventyr nemlig et materiale, som kan bruges sammen med og af børnene. Både før, under og efter rejsen. Bøgerne om Ella Bella og hendes familie er altså med til at give børnene en forståelse og interesse for det land og den kultur, de skal besøge. Dette gælder naturligvis også for familier, som ikke nødvendigvis skal ud og rejse, men blot har lyst til at lære mere om den pågældende destination – og måske derefter drømme sig væk sammen.

Ella Bellas eventyr bliver børnene, ved hjælp af et illustrativt layout og et let forståeligt sprog, som både egner sig til oplæsning og selv-læsning, guidet igennem de mest interessante og børnevenlige seværdigheder på den pågældende destination. På den måde kan børnene både blive en del af forberedelserne og glæde sig til turen sammen med forældrene. På selve rejsen fungerer bogen som et børnevenligt, appetitligt og lærerigt supplement til de voksnes guidebøger. Dog er der sorteret ud i antallet af seværdigheder i børnenes guide, så der er lidt, men godt og børnevenligt repræsenteret i hvert kapitel. Sidst, men ikke mindst, vil Ella Bellas eventyr være en mulighed for, at børn og forældre sammen kan genopleve og snakke om rejsen efterfølgende. Og måske skabe drømme om nye rejseeventyr for familien.

Velkommen til universet omkring Ella Bellas eventyr; her starter de kulturelle oplevelser for hele familien.

Scroll to Top