Kære Forældre

Som skrevet rundt omkring på denne hjemmeside, er formålet med Ella Bellas eventyr at give hele familien kulturelle kvalitetsoplevelser. Udover at udkomme som trykte bøger, hvor der er lavet en udførlig og brugbar gennemgang af den pågældende destinations mange kulturelle tilbud, vil der her på siden løbende komme brugbare fifs, tips og links til det at rejse med børn – generelle dos and don´ts til storbyferien sammen med de små poder.

I er meget velkomne til selv at bidrage med indlæg og kommentarer, hvis I på familiens rejser rundt i verden bliver nyttige erfaringer rigere. Det kan være alt fra adressen på en børnevenlig restaurant, en fantastisk legeplads, en must see udstilling, tips til en rejsevenlig madpakke osv.

Det meste har interesse – og de fleste destinationer er aktuelle. Også selvom de endnu ikke findes i bogform. For Ella Bella og hendes familie har planer om mange rejser ud i den store kulturelle verden. Og netop jeres input kan derfor være med til at påvirke deres næste rejsemål…

Scroll to Top