Ella Bella har været på eventyr i Berlin – og det er der kommet en bog ud af. 164 farvemættede siders indføring i de bedste af den tyske hovedstads mange kulturelle seværdigheder. Tag med Ella Bella på eventyr, når hun sammen med sin familie besøger Brandenburger Tor, imponeres over udsigten fra Fjernsynstårnet, går rundt og rundt i Rigsdagen, spiser Bratwurst, flyver i en gigantisk luftballon, lærer en masse om 2.Verdenskrig og Berlinmuren, leger på legepladser, besøger en masse caféer sammen med sin kaffeglade Mor osv. osv. Oplevelserne er talrige – og de er udvalgt og egnet for hele familien!

Ella Bellas eventyr – Berlin er med andre ord en perfekt guide til familien, der vil have tilgængelig og børnevenlig information om mange af den spændende bys seværdigheder.

Alle er meget velkomne til at bidrage med flere inputs til sjove og lærerige oplevelser i Berlin. Det meste har interesse, og vil, hvis tippet og idéen er god, blive bragt her på bloggen, som et supplement til bogen. Send mig blot en mail på sara@ellabellaseventyr.dk

Se bloggens samlede indlæg om Berlin ved at klikke her … Og få et uddrag af bogen ved at klikke på billedet herunder:


Herzlich willkommen nach Berlin!

(Ella Bellas eventyr – Berlin er udkommet d. 14. juni 2012)

Scroll to Top