You´ve got mail …
(London #13)

Ella Bellas tante Marianne er i London sammen med en veninde. Inden de tog afsted, lovede Marianne, at hun ville sende et postkort til Ella Bella og storebror Otto.

Tante Marianne kender vist sin niece og nevø ganske godt. For postkortet, som kom her til morgen, forestiller en bamse udklædt som en såkaldt beefeater. Ella Bella elsker bamser og storebror Otto interesserer sig for vældigt meget for historiske ting og facts. En beefeater er en slags kongelig bodyguard, som man kan finde ved den store borg, Tower of London. 

Beefeaterne har eksisteret siden 1509. Da besluttede den daværende kong Henry d.8., at 12 af de royale bodyguards skulle passe på de fanger, der sad fængslet på Tower of London. Ud over fangerne var de meget værdifulde kronjuveler også placeret på borgen. Så beefeaternes ansvar var stort.

Ella Bella og hendes familie besøgte den store borg på deres tur i efteråret. Så hun ved, at smykkerne stadig befinder sig i den imponerende bygning. Men idag er der dog ingen fanger i borgens fængsler. Heldigvis, var både Ella Bella og storebror Otto enige om…

Oplev de flotte beefeaters ved Tower of London. Tjek borgens placering + aktuelle åbningstider her: www.hrp.org.uk/TowerOfLondon/

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top