Velkommen til verden :) …

Så er det i dag, at første bog om Ella Bellas eventyr udkommer!

Det har været en lang, hårrejsende, berigende, inspirerende, yderst lærerig og ikke mindst spændende (til tider liiidt for spændende) rejse frem mod det resultat, der fra i dag kan bestilles hjem i landets boghandlere. Og som om ganske kort tid også kan lånes på bibliotekerne. (Grundet lidt logistik-tam-tam o.a. er bogen først at finde fysisk i butikkerne hen over sommeren. Men den kan som sagt bestilles hjem, hvis blot I henvender jer ved skranken … Det håber jeg, I har lyst til!).

Er I mere til de digitale medier, så kan bogen også købes i en super lækker e-bogs version. Med hyperlinks en masse. E-bogen er lige til at tage med i lommen (hvis altså lommen kan rumme en iPad eller anden tablet … ellers fungerer den også optimalt på en smartphone. Smart).

Som alle andre fødsler (ok, sammenstiller ikke produktionen af bogen med det at føde, men alligevel … en af de mere langtrukne, i så fald …), så er “barnet” nu vel ude – og alle skrupler og “smerter” undervejs er forsvundet som dug for solen. Jeg håber derfor, I vil tage vel imod første bog i det, jeg håber og tror på, bliver til en serie. Én af dem der kommer til at fylde mange hyldemeter …

Jeg er i alle tilfælde yderst motiveret og klar til de næste mange eventyrer sammen med Ella Bella, storebror Otto, Mor og Far.

Jeg håber, I har lyst til at tage med!

Mange hilsner

Sara Kangas

 

Posted by Sara

2 Comments - Velkommen til verden :) …

  • avatar

    Camilla juni 14, 2012 reply

    Stort tillykke – stor dag – var ikke klar over at den først udkom i dag.

  • avatar

    Sara juni 14, 2012 reply

    Tak! Og jo, today is the day 🙂

Leave a comment


Scroll to Top