Velkommen til Ella Bellas eventyr

Så har universet omkring Ella Bellas eventyr endeligt fået sin egen hjemmeside! Et stort velkommen til alle, der har fundet frem til siden. Håber, I vil kigge forbi flittigt fremover, så I kan blive inspireret til kulturelle kvalitetsoplevelser for hele familien.

Første fysiske guidebog om Ella Bellas eventyr går til Berlin. Bogen er på vej i trykken as we are speaking. Så gør allerede nu klar til spændende oplevelser i Tysklands hovedstad sammen med Ella Bella og hendes familie. Du kan læse mere om de enkelte familiemedlemmer under “Om Ella Bellas familie” – og ellers klikke dig rundt og blive klogere på konceptet, visionerne og alle de andre store tanker for hvordan, Ella Bellas eventyr kan hjælpe familier til store oplevelser i udlandet. Hjerteligt velkommen til alle. Store som små!

Posted by Sara

2 Comments - Velkommen til Ella Bellas eventyr

 • avatar

  Gry Bruun Mathiesen oktober 3, 2011 reply

  Synes Ella Bella i Berlin alene er en god grund til at vælge Berlin til en ferie med børn!!

 • avatar

  Lone Nornes oktober 6, 2011 reply

  …også for voksne!
  Er du typen, der trods gode intentioner kun får læst de første 10 sider i rejsebogen, så er Ella Bella bogen et hit. Det vigtigste er valgt ud, alt står i et let tilgængeligt sprog, grafikken er UG+, og turene gennem byen er lige til at gå til.
  Min veninde og jeg afprøvede et fortryk af Ella Bella i Berlin, og jeg kan ikke vente med at få mine egne børn med, når de nærmer sig Ella Bellas alder.
  Den får 5 stjerner af mig. Glæd jer. Lone Nornes, Århus.

Leave a comment


Scroll to Top