Velkommen til #3 bog
Ella Bellas eventyr – Barcelona

Så blev det endeligt 04.04.14 – dagen for udgivelsen af Ella Bellas eventyr – Barcelona. 

For at fejre, at der nu er tre titler i rejsebogsserien om Ella Bella, storebror Otto og deres forældre, sættes der to Barcelona-bøger på højkant. Det eneste, I skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at forfatte et par linjer om hvorfor, det er netop jer, der skal vinde ét eksemplar af bogen. (Husk at skrive jeres kontaktinformaitoner i mailen, just in case).

Send jeres svar direkte til sara@ellabellaseventyr.dk

Jeg glæder mig til at høre fra jer!

Posted by Sara

5 Comments - Velkommen til #3 bog
Ella Bellas eventyr – Barcelona

 • avatar

  Marianne Ladegaard april 4, 2014 reply

  Jeg hader (!) at flyve – det er det værste jeg ved. Min mand og børn (2, 4, 11 og 14 år) elsker oplevelser. Og vil gerne til Barcelona :-O). Berlin bogen som natlæsning forpligtede mor til at tage afsted (med flyver). Det samme vil Barcelona bogen gøre 🙂
  Og vi elsker Ella Bella i Berlin, så meget at vi er på vej for 3. gang for at se alt det, vi endnu ikke har nået.
  Så med Ella Bella og Barcelona i hånden, så er der en ønsketur på vej til Barcelona til alle ungerne 🙂 (Så lover jeg at tage med flyveren;-))

 • avatar

  Peter Minet april 4, 2014 reply

  Vores familie havde besluttet os for at vi ville ud at rejse i år.
  Sidst vi tog afsted nød vi at have Ella Bella i BERLIN med… Og nu hvor vi ville rejse tænkte vi: “Mon Barcelona er noget for os?”
  Og med Ella Bellas nye bog må det være ‘meant to be’ -så nu har vi besluttet os: det bliver Barcelona!! 🙂

 • avatar

  Jacob april 11, 2014 reply

  Hej med jer. Vi har to lømler, Christian på seks og Nicklas på fire, der skal til Barcelona for første gang til sommer. De er nogle labaner med så meget krudt i r…, at deres forældre er nødt til at vide, hvad de kan foretage sig med de to stratenrøvere hele tiden, så forældrene ikke får nervesammenbrud af alle narrestregerne pga kedsomhed hos labanerne.

 • avatar

  Sofie Brodersen april 13, 2014 reply

  Det er vores familie, der skal vinde et eksemplar af Ella Balles eventyr Barcelona, fordi vi skal til Barcelona i sommerferien. Vi voksne er totalt forelskede i byen efter et kort visit sidste forår, så nu vil vi opleve byen igen. Storbyferie kan godt være hårdt for vores børn, så for at de skal få lige så meget ud af turen som de voksne, vil vi rigtig gerne have bogen.
  Vh
  Sofie Brodersen
  s-c@oncable.dk

 • avatar

  Tobias Volder april 21, 2014 reply

  Skrevet af mormor: Mormor og morfar har inviteret mor og Signe og Tobias på 10 år med til Barcelona den sidste uge i maj. Vi skal se stadionen i i Barcelona og mange andre interessante ting. Men børnene kunne nok få en del inspiration ved at være en heldig vinder af bogen. Men stadion for Barcelona er stort for Tobias. Han græd af glæde, da han hørte om turen. Så derfor ville det være rigtig dejlig også at kunne give ham bogen. Han er en rigtig lille “læsehest”, så bogen skal nok blive flittig læst inden afrejsen.
  MVH. Gurli Svendsen

Leave a comment


Scroll to Top