¡Vamos a Barcelona!
(Barcelona #24)


Ella Bella har taget sin fineste flamencokjole på, og storebror Otto har stemt den spanske guitar. For det er lige om lidt, at Ella Bellas eventyr – Barcelona bliver udgivet!

Det store pr-apparat er kørt i stilling til lanceringen af den 172 farverige siders bog d. 04.04.2014. Og forhåbentlig er mediernes interesse lige stor denne gang, som det var tilfældet ved udgivelserne af Berlin og London. Se eller gense den fine pressedækning på de to bøger lige her: Ella Bella i pressen…

Ella Bella, Otto, Mor og Far besøger i Barcelona både de traditionelle udflugtsmål som kirken La Sagrada Família, Columbus-søjlen og Picasso museet. Men også anderledes seværdigheder og steder som forlystelsesparken påTibidabo-bjerget, det overdådige madmarked ved Ramblaen, en ældgammel tryllebutik – og så selvfølgelig også den gigantiske fodboldstadion Camp Nou.

Oplevelserne er talrige – og de er udvalgt og egnet for hele familien! Ella Bellas eventyr – Barcelona er med andre ord en perfekt guide til familien, der vil have tilgængelig og børnevenlig information om mange af den spændende bys seværdigheder.

¡Vamos a Barcelona!

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top