Oplev kunstværk på Kunstwerk …
(Berlin #35)


Så sidder hun der igen … Mor. Klar til at drikke en kop kaffe på en café i skønne omgivelser. For heldigvis forsøger Ella Bellas Mor at forene sit ganske store kaffebehov med kulturen, stemningen, storbyens puls og alle de mange andre indtryk, der oftest er, når familien er på eventyr i udlandet.

Denne gang er valget faldet på den hyggelige og moderne Café Bravo, som ligger i forbindelse med kunstinstitutionen KW i Berlin. KW står for Kunstwerk. Det kan Ella Bella selv oversætte til det danske ord kunstværk … Og KW er netop et udstillingssted for moderne og eksperimenterende kunst. Og faktisk er caféen, med sit organiske glas, der buer rundt i det ene hjørne af den fine baggård, et lille stykke installationskunst i sig selv.

KW har ofte flere udstillinger på samme tid. Ikke alle af dem er lige egnet for mindreårige. Så tag evt. et kig på det aktuelle program, inden I planlægger en tur derhen. Men i alle tilfælde er Café Bravo egnet til en pause i Berlin. For både store og små. Og ikke mindste kaffetørstige mødre!

Læs mere og se KW´s program her: www.kw-berlin.de

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top