Movember …


Så blev det november. Og for mange mænd også Movember

I den kommende måned vil flere mænd bruge det lille stykke hud mellem deres overlæbe og næse til at sætte fokus på mænds helbred. Eller mangel på samme. For mænd har en kedelig tendens til først at gå til lægen, når de er alvorligt og mærkbart syge. Og det kan vise sig at være fatalt. De første Movemberoverskæg blev anlagt i Australien i 2003, og siden da har kendskabet til Movember og budskaberne om mænds sundhed spredt sig til hele verden.

I Ella Bellas familie er det (heldigvis) Far, der har mest hårvækst i hovedet. Og han synes selv, at han er med på noderne. Så han har derfor fjernet ansigtets hårvækst, så han den kommende måned kan gro en fin mustache. Storebror Otto gad godt være med til at støtte det gode formål på samme synlige måde som Far. Men der går vist et par år, inden han kan gro et ordentligt overskæg … Så indtil da følger han sammen med Ella Bella Fars indsats for mere opmærksomhed på hankønnets helbred.

Læs mere om Movember, og hvordan I (og ikke mindst familiens mandlige medlemmer) kan være med til at støtte op om det gode formål her: dk.movember.com 

Og følg desuden Fars tiltagende hårvækst her på bloggen den kommende måned … Det bliver skægt …

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top