
Mmm…brownie…mmm…
(London #69)
Efterår = bage-kagetid. I hvert fald hvis man spørger Ella Bellas Far. Og indgår der chokolade i bagværket, er Far ekstra glad!
Heldigvis fik Mor fat i opskriften på denne himmelske oplevelse af en chokolade-bombe, som familien fik serveret ved én af deres mange kaffepauser, da de var i London.
Den næsten karamelagtige brownie bliver solgt hos Monmouth Coffee Company i London – læs mere om caféen her: (Cafe Creme de la Creme … (London #1))
Opskriften er som følger:
125 g. god mørk chokolade ( 70-80 %)
75 g. hasselnødder
75 g. valnødder
160 g. mel
1 tsk. bagepulver
5 spsk. kakao
2 spsk. vanilliesukker
200 g. smør
200 g. sukker
200 g. brun farin
6 æg (størrelse medium)
Lidt kakao og flormelis til glasur
How to do:
- Hak chokolade og nødder groft.
- Bland mel, bagepulver, kakao og vanillesukker i en skål.
- Rør smør, sukker og farin godt sammen.
- Tilsæt smør/sukker-blandingen ét æg ad gangen under piskning.
- Tilsæt herefter melblandingen.
- Vend til sidst chokolade/nøddeblandingen i.
- Det hele hældes i en smurt form (ca. 30×40 cm).
- Bag ved 170 grader i 30-40 minutter.
- Lad kagen køle af, og pynt med kakao-glasur.
Enjoy!