London Calling

Har der nogensinde været den mindste tvivl om Londons kvaliteter som mål for en familiebaseret storbyferie, så må denne tvivl bestemt gøres til skamme – asap! Mulighederne og udvalget af højkulturelle seværdigheder og familievenlige events er mange, og listen synes svær at komme igennem på en normal længde ferie. Derfor kan det være vigtigt at få prioriteret oplevelserne, så hele familien tilgodeses. Og når hele byen alligevel ikke kan nås i ét hug, så må man vende tilbage til forførende London, når tiden og økonomien tilllader det.
Så snart Ella Bellas eventyr – London kommer på gaden,  kan den blive familiernes hjælp i denne oplevelses-prioritering. Den store grovsortering er foretaget, så mindre relevante (læs: mindre børnevenlige) seværdigheder er valgt fra . I stedet bliver pladsen brugt til farverige og medrivende fortællinger om det, der kan karakteriseres som “must-sees” for så godt som alle i familien.

Indtil bogen kan findes i boghandlere landet over, kan I følge med her på siden, hvor der løbende vil komme tips og idéer til børnevenlige kulturoplevelser. Verden er så stor, så stor…

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top