It´s raining cats and dogs …
(London #61)


Vejrudsigten for den kommende uges tid varsler regn, regn og atter regn. Så Ella Bella har fundet paraplyen og gummistøvlerne frem.

Far minder Ella Bella om, at sidst, paraplyen var i brug, var, da familien var på eventyr i London. Her var de nemlig forbi den imponerende bygning, Somerset House. Det kan både Ella Bella og Otto sagtens huske! For i det åbne gårdrum ved den palads-lignende bygning er der det sjoveste springvand, de nogensinde har set: 55 dyser der er placeret i et stort grid, og som på skift sender vand højt op i luften – det giver masser af plads til sjov og vandlege.

Ud over det lidt anderledes springvand, byder Somerset House på en masse forskellige udstillinger, som skifter året rundt. F.eks. kan man ofte se moderne kunst eller design. Og så kan man, hvis man går lige igennem hovedbygningen, nyde sin frokost, en kop kaffe eller lignende på serveringsstedet River Terrace. Med en fantastisk udsigt ud over Themsen, som er den store flod, der skærer igennem Englands hovedstad.

Læs mere om Somerset House og springvandet her: www.somersethouse.org.uk

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top