Interview på Luvaville.com …


I forbindelse med lanceringen af Ella Bellas eventyr – Berlin, har jeg hen over sommeren været i løbende kontakt med den super lækre og internationale hjemmeside + blog Luvaville.com.  

Luvaville.com´s formål er at sætte fokus på de bedste og mest familie-venlige steder –  hvor både børn og voksne får noget ud af opholdet. Meget ala Ella Bellas eventyr! Disse små perler er der mange af rundt om i verden, og de dedikerede skribenter er da også fordelt i mange forskellige storbyer.  F.eks. sidder de i Amsterdam, London, New York, Berlin, Paris Barcelona, Milano, Melbourne – og så selvfølgelig København. Ud over at have lyst til at dele ud af deres mange erfaringer og tips, har de mange skribenter det til fælles, at de alle er forældre.

For nyligt er jeg blevet interviewet til Luvaville.com´s blog. Resultatet kan I se ved at klikke på billedet herover, eller på linket herunder.  Ud over kort at blive præsenteret, giver jeg tips til gode oplevelser i Berlin. Præsentationen skyldes, at jeg fremover har fået æren af at gæsteblogge på siden. Det skal nok blive spændende!

Så snart jeg ved mere om hvornår, hvordan og hvorledes, så giver jeg et praj.
Indtil da kan I læse interviewet her: www.luvaville.com

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top