Interaktiv kaffepause …
(Berlin #10)


Da Ella Bella, storebror Otto, Mor og Far var i Berlin, besøgte de et ret specielt museum. Det hedder MACHmit! og er et interaktivt børnemuseum. Til Mors (og nok også andre habile kaffedrikkeres) store glæde, er der en hyggelig café på museets første sal.

Før besøget kendte Ella Bella ikke ordet interaktiv. Så på vej hen til museet, fik storebror Otto forklaret hende, at det betyder, at man godt må røre ved tingene. Faktisk er det bedst, hvis man piller lidt ved det hele. Ella Bella syntes, det lød helt fantastisk. Et museum lige efter hendes smag!

Børnemuseet ligger i en stor rød murstensbygning. Før var bygningen en kirke, så indenfor er der meget højt til loftet. På 1.sal har man derfor bygget en kæmpemæssig labyrint i træ.

Ella Bella og storebror Otto var hurtige til at få skoene af og kravle op i labyrinten. Og efter at Far havde fået taget et billede af ungerne, kravlede han også op til dem. Mor var godt tilfreds med at kigge på fra sin plads i caféen. Så det var (og er) et godt museum for hele familien!

Læs mere om MACHmit!´s placering, aktuelle udstilliger og åbningstider på: www.machmitmuseum.de

Posted by Sara

2 Comments - Interaktiv kaffepause …
(Berlin #10)

 • avatar

  Birthe februar 15, 2012 reply

  Havde super tur til MACHmit i går med ungerne på 4 1/2 og 15 mdr. Der var masser af lave for dem begge. Nu er vi på udkig efter børnevenlig svømmehal til vores børn. Kender Ella Bella til en sådan?
  Mvh Kaia og Storms mor og far

 • avatar

  Sara februar 15, 2012 reply

  Dejligt, I havde en god oplevelse i MACHmit´s skønne univers!

  Ella Bella og storebror Otto elsker begge at svømme, og de har sammen med deres Mor lavet en liste på tre svømmebade, de gerne vil anbefale jer at besøge:
  1) Bad am Spreewaldplatz (Wiener Straße 59H – Kreuzberg)
  2) Stadtbad Schöneberg (Hauptstraße 39 – Schöneberg)
  3) Stadtbad Lankwitz (Leonorenstraße 39
- Lankwitz)

  De tre nævnte svømmebade har alle noget for både børn og voksne (fx. dampbad, vandrutchebaner, liggestole, babybassiner o.l.). Tjek hvilket, der passer bedst til jeres behov + læs mere om åbningstider og priser på: http://www.berlinerbaederbetriebe.de.

  Rigtig god tur!

Leave a comment


Scroll to Top