Interaktiv 3D-Labyrint …
(Berlin #40)


Børnemuseet MACHmit! er blevet nævnt før her på bloggen. Men det er så godt (og så børnevenligt), at det er værd at fremhæve endnu engang til ære for nye læsere.

Da Ella Bella, storebror Otto, Mor og Far var i Berlin, besøgte de det ret specielle og interaktive børnemuseum. Før besøget kendte Ella Bella ikke ordet interaktiv. Så på vej hen til museet, får storebror Otto forklaret hende, at det betyder, at man godt må røre ved tingene. Faktisk er det bedst, hvis man piller lidt ved det hele. Ella Bella synes, det lyder helt fantastisk. Et museum lige efter hendes smag!

Børnemuseet ligger i en stor, rød murstensbygning. Før var bygningen en kirke, så indenfor er der meget højt til loftet. På 1. sal har man derfor bygget en kæmpemæssig labyrint i træ. Ella Bella og storebror Otto er hurtige til at få skoene af, og kravle op i labyrinten. Og efter at Far har taget et billede af ungerne, kravler han også op til dem.

Mor er godt tilfreds med at kigge på fra sin plads i caféen. For til hendes (og nok også andre habile kaffedrikkeres) store glæde, er der en hyggelig café på museets første sal. Så det er på mange måder et godt museum for hele familien!

Læs mere om MACHmit!´s placering, aktuelle udstilliger og åbningstider på: www.machmitmuseum.de

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top