Hej Haj …
(Barcelona #5)


Vejret er næsten altid godt i Barcelona. Især når det er sommer. Men skulle der alligevel komme en regnbyge – eller bliver varmen for meget af det gode, så er det godt, at der findes en masse sjove indendørs aktiviteter også.

En af de meget besøgte (indendørs) attraktioner er L´Aquarium Barcelona. Det kan Ella Bella selv oversætte til noget i stil med Barcelonas akvarium. Og da både Ella Bella og storebror Otto er vældigt glade for fisk, så overtaler de Mor og Far til at lave en udflugt derhen.

Især Far er klar, da storebror Otto fortæller,  at der i L´Aquarium Barcelona er en lang gang, hvor man kan gå inde under fiskene. Den information får Mor til at overveje, om hun skal vente udenfor (f.eks. på en af de nærliggende caféer …). For hun er ret så vandskræk. Og meget bange for hajer. Vist noget med, at hun har set haj-filmene Jaws (Dødens Gab) lidt for mange gange, da hun var lille …

Men heldigvis behøves man ikke at gå ind igennem den imponerende vand-tunnel, for at komme rundt i udstillingen. Så Mor er alligevel klar!

Læs mere om adresse, åbningstider, specielle aktiviter (f.eks. kan man prøve at dykke med hajer …)
o.l. på: www.aquariumbcn.com

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top