Fjernsynstårnet igen-igen …
(Berlin #24)

12. marts blev der her på siden posted et indlæg, der hedder “Kaffe 200 meter oppe”. Det handler om at drikke kaffe oppe i toppen af Berlins Fjernsynstårn. Og sådan så det så ud, da Ella Bella og hendes familie tog elevatoren op til den gode udsigt.

Efter familien havde fået anvist et bord helt ude ved vinduet, fik Far bestilt croissanter og Mor bestilt kaffe. Ella Bella gik samtidig en tur rundt i den runde restaurant. Hun syntes, det var sjovt men også ret underligt. Faktisk blev hun næsten en smule søsyg. For imens restauranten drejer rundt, står selve tårnet stille.

Imens havde Storebror Otto travlt med at tage billeder af den flotte udsigt med sin spillekonsol. Han glædede sig til at lege videre med billederne bagefter, og vise dem til sine venner derhjemme.

Vær opmærksom på, at I kan undgå den ofte lange kø for at komme op i Fjernsynstårnet på to måder. Enten ved at
1) købe en VIP-billet eller gøre brug af 2) en smart sms-service.

1) VIP-billetterne bestilles og betales online, hvor I samtidig bestemmer, hvilket tidspunkt I vil op i tårnet på. Billetterne er lidt dyrere end de normale billetter.

2) Sms-servicen fungerer således, at I køber jeres billetter i tårnets billetsalg. Herefter sender I en sms med den kode, der står på billetten til +49 (0 151) 15 16 39 22. Ca. en halv time før det tidspunkt, I kan komme op i tårnet, modtager I en sms, hvorefter I skal gå tilbage til tårnet. Servicen koster ikke ekstra (ud over normale sms-udgifter).

Læs mere om Fjernsynstårnet og de forskellige billetmuligheder på:
www.tv-turm.de

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top