Oplev sensationelle sommerfugle
(London #76)

Butterflies-London-2017
Ella Bella elsker dyr og Otto elsker historie! Så da familien er på eventyr i London, er de naturligvis forbi det naturhistoriske museum, Natural History Museum. For på det spændende museum kan man nemlig se masser af dyr og lære om deres historie.

Dyrene på museet er udstoppede og flere af dem er ovenikøbet uddøde, f.eks. de mange gigantiske dinosaurer. Så først synes Ella Bella, at det vil være sjovere at tage en tur i zoologisk have. Men det er kun indtil hun opdager en af de plakater, der hænger i den underjordiske gang hen til museet. Herpå kan man nemlig se en pige, der står med en sommerfugl på sin næse. Det ser ret sjovt ud, og pigen griner også.

Mor oversætter teksten på plakaten og fortæller, at man frem til den 17. september kan opleve sensationelle sommerfugle på netop Natural History Museum. Og man vil også kunne finde ud af, hvor sommerfuglens næse sidder, hvis man besøger udstillingen. Ella Bella synes, det lyder super spændende. Og nu kan det næsten kun gå for langsomt med at komme hen på museet!

Læs mere om udstillingen og dens åbningstider lige her:  www.nhm.ac.uk

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top