Lav smuk glaskunst hos Lilli
(Bornholm #13)


Da Ella Bella, Otto, Mor og Far besøgte solskinsøen Bornholm, lærte de en masse om øens mange forskellige kunsthåndværk. Og, til især Ella Bellas store fornøjelse, fik de flere af stederne selv lov til selv at prøve.

På køreturen rundt på øen spottede Otto på et tidspunkt skiltet med Lilli ́s Glasdesign ude ved vejen. Og Mor, som er ret vild med flotte glas, noterede straks navnet ned, så hun senere kunne søge på nettet for mere information om stedet. Og i sin søgning efter åbningstider opdagede Mor tilbuddet om glasworkshops. For ud over at købe glaskunst, kan man hos Lilli ́s Glasdesign også lave sit eget personlige glasophæng. Lige til at hænge op på værelset derhjemme.

Efter at have fået en kort introduktion, går Ella Bella og Otto igang med hver deres design. Inspireret af turen til Bornholms Sommerfuglepark tidligere på ugen, vil Ella Bella lave en smuk sommerfugl. Det kræver lidt fingersnilde at sætte de farvestrålende glasstykker sammen i det rigtige mønster, men efter lidt tid har hun fået ret godt styr på, hvordan man gør.

Læs mere om Lilli´s Glasdesign, adresse og åbningstider lige her: www.lillis.dk

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top