Central afkøling af fødderne
(London #73)

Hyde-Park2
Varmen er for alvor nået til den engelske hovedstad, London. Og flere varslinger om vejret melder om temperaturer i weekenden, der kommer over de 25 grader. Så er det godt, at der er flere muligheder for at køle af.

F.eks. ligger der centralt placeret i London et kæmpestort parkområde – det største grønne område i byen. Faktisk er området så stort, at det består af hele to parker. Nemlig Hyde Park og Kensington Gardens.

Hyde Park ligger den smukke sø, The Serpentine. Langs den ene søbred er et aflukket, overvåget område, hvor man i sommermånederne kan tage en dukkert. Og lige ved siden af ligger den hyggelige café, Lido Café Bar. Har I ikke badetøj med, er der dog stadig mulighed for at få hjælp til at køle af.

For syd for The Serpentine er et mindesmærke for den tidligere prinsesse, prinsesse Diana. Og på samme måde som ved den populære legeplads i Kensington Gardens (Diana, Princess of Wales´ Memorial Playground), er legen og fællesskabet i fokus her. 

Mindesmærket i Hyde Park er nemlig et lavvandet bassin, der er formet som en stor ring. Lige til at plaske i på en varm sommerdag – hvilket rigtig mange mennesker gør. Det populære sted hedder Diana, Princess of Wales´ Memorial Fountain. 

Læs mere om The Serpentine og de forskellige aktivitetsmuligheder ved søen her: www.royalparks.org.uk

Og få mere information om det kølende mindesmærke her: www.royalparks.org.uk

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top