Kom til Karpenhøj Bålfestival
(Nationalpark Mols Bjerge #9)

Karpenhoej-baalfest
På lørdag den 20. maj, er der dømt snobrød og skumfiduser i lange baner, når Karpenhøj Naturcenter i Mols Bjerge holder den årlige bålfestival.

Mens Far har planer om at mjødsmagningen og de ølmarinerede svinekæber, har Mor tænkt sig at gå målrettet efter cowboykaffen fra Mols Kafferisteri.

Ella Bella glæder sig til krible-krable og til at bage pandekager med søspejderne, mens Otto mest af alt har travlt med at tænke på sine forberedelser til ”den store bålprøve” – han har øvet sig i ugevis, så han kan være med i kapløbet om prisen for ”hurtigste optænding”.

Du kan læse meget mere om bålfestivalen, som er arrangeret af Karpenhøj Naturcenter, Nationalpark Mols Bjerge, Molbordet og en række lokale aktører, lige her: www.karpenhoej.dk/baringlfestival

Ella Bella, Otto, Mor og Far har før besøgt Karpenhøj, hvor de blandt andet var med til at bage pandekager over bål, og hvor Ella Bella spiste en hel masse bær. Bagefter fik de sig en dukkert ved vandet.

Læs om disse oplevelser og om flere af familiens ture rundt i Nationalparken ved at downloade e-bogen Ella Bellas eventyr – Nationalpark Mols Bjerge med Ebeltoft GRATIS via link lige her:
www.ellabellaseventyr.dk/nationalpark-mols-bjerge-og-ebeltoft/

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top