Så er det tid til julemarkeder (Berlin #64)


Ella Bellas Mor har læst, at hver tiende dansker forventes at juleshoppe i udlandet i år. Hun synes bestemt, at hun selv og resten af familien skal være en del af den statistik, så hun foreslår derfor Far en smuttur til Berlin.

For hvis man skal vælge én europæisk by, der skiller sig ud på både mængde og kvalitet ifht. julemarkeder, så må det uden tvivl være den tyske hovedstad. Over 50 markeder er spredt ud over byen, og flere millioner mennesker valfarter til for at smage på julens søde sager, købe håndlavet julepynt og komme i den helt rigtige julestemning.

Berlins største marked er det, der hvert år bliver afholdt ved den smukke kirke, Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche. Markedet er så populært, at der alene her kommer omkring 2 millioner besøgende. Markedet  har åbent alle dage helt frem til søndag d. 7. januar 2018. Selv juleaftensdag er der åbent fra kl. 11-14. Og nytåraften lukker markedet først kl. 1!

Så skal december/julen/nytåret fejres i Berlin, så husk at tage et smut forbi den smukke Gedächtniskirche, der er kendt for sine mange blå mosaikker.

Læs mere om Ella Bellas og familiens besøg ved kirken lige her: Oplev blå mosaikker en masse … (Berlin #16)

Og tjek hele julens åbningstider for det populære julemarked ved Gedächtniskirche lige her: www.berlin.de

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top