Ella Bellas eventyr på Bogforum 2012 …
(+ vind en entrébillet)


I weekenden d. 9-11. november finder den store, årlige bogmesse, Bogforum sted. Tilslutningen til messen er stor, så i år er den rykket ud af Forums lokaler og ind i Bella Centrets store haller. Resultatet er ekstra meget plads at boltre sig på for kendte som ukendte forfattere, store og små forlag, kaffe og kringle-boderne – og ikke mindst de mange tusinder læseheste, der hvert år besøger messen.

Ella Bellas eventyr er selvfølgelig også med på Bogforum. Og lørdag d. 10. nov kl. 14.00 kan I komme og møde personen bag rejsebøgerne. Mig … Sara Helena Kangas. Jeg står ved Forlaget Boldens stand, som har nummer C2-039. Bare kig efter Ella Bella-figurerne … Jeg står klar til at give jer gode råd til, hvordan I opdager verden sammen med jeres børn.

I kan naturligvis købe Ella Bellas eventyr – Berlin på dagen. Og jeg signerer hjertens gerne jeres bøger.

Glæder mig til at hilse på jer!

KONKURRENCE
Én af jer kan være så heldig at vinde en entrébillet til Bogforum. Det eneste I skal gøre er at sende mig en mail med hvorfor, det skal være netop dig, der skal vinde. Send dit svar (+ din postadresse, så jeg kan sende billetten) til: sara@ellabellaseventyr.dkSenest mandag d. 5. november kl. 12. Vinderen offentliggøres senere samme dag.

Læs mere om Bogforums program o.l. her: www.bogforum.dk

Posted by Sara

One Comment - Ella Bellas eventyr på Bogforum 2012 …
(+ vind en entrébillet)

 • avatar

  Pia Boeskov november 7, 2012 reply

  Kære Sara
  I den kommende weekend er jeg netop alene med storesøster på 9 år – mens lillebror på 7 er til fødselsdag.
  Jeg skal vinde Billetter fordi julemanden kommer med en ekstra overraskelse i år til børnene. De skal nemlig til Berlin i påskeferien sammen med mor. De skal ud og flyve for første gang, de skal til et andet land for første gang og de skal bo på hotel for første gang. Altså en tur med masser af helt enorme og fantastiske indtryk og oplevelser… Og MOR glæder sig!!!!

  Turen er booket og bestilt, men det er en hemmelighed lidt endnu… – Julemanden kommer nemlig med overraskelsen til jul.

  Men jeg har kig på din børneguide til Berlin. – Men vil gerne se den – og så synes jeg jo at det kunne være ekstra sjovt at få et signeret eksemplar. – For have den, det skal jeg!!

  Kærlig hilsen
  Pia Boeskov
  Vestre Kvartergade 4, 1. th.
  2650 Hvidovre

  PS… argh… nu ser jeg, at jeg er for sent på den. 🙁 – Men du får historien alligevel.

Leave a comment


Scroll to Top