Ella Bella goes to the movies …


I foråret 2013 havde Ella Bellas eventyr den meget store ære at blive udtaget som ét af i alt ni projekter, der skal vise potentialet i Region Midtjyllands kreative virksomheder.

I alt fik More.Creative, som tovholder-teamet bag den kreative vækststrategi hedder, hele 59 kompetente ansøgninger – så det er et kæmpe skulderklap, at universet omkring Ella Bella, storebror Otto, Mor og Far nu skal indtage nye platforme.

For motivationen for og formålet med ansøgningen har været at digitalisere universet, så børn (og deres forældre) ikke kun kan få kulturformidling i børnehøjde igennem de trykte bøger (samt den digitale pendant, e-bøgerne). Nu skal der også leges, interageres og spilles.

I samarbejde med innovationsbureauet Kridthus og app-udvikler Boris Hansen fra Involver bliver der derfor i disse måneder tænkt store og kreative tanker om Ella Bellas videre, digitale færd. Det er en meget spændende proces, som blandt andet har ledt til den første spæde animering (se billedet herover). Så måske Ella Bellas eventyr inden så længe også kan opleves på DRs Ramasjang eller Ultra … Familien gør sig om ikke andet helt godt på det hvide lærred – og nok også på den røde løber!

Tilbage til nutiden … For i første omgang skal der udvikles en prototype under arbejdstitlen: Interaktiv kulturformidling i børnehøjde, som skal være færdig til præsentation i slutningen af november 2013. Og hvad der herefter sker, vil tiden vise … Men spændende, det er det!

Se mere om Region Midtjyllands store kreative tiltag, More.Creative her: www.morecreative.dk
Og læs mere om tankerne bag Interaktiv kulturformidling i børnehøjde her: www.morecreative.dk/partnerskaberne

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top