Ella Bella + Far = Homer Simpson …
(Barcelona #17)


Den spanske kystby, Barcelona har massevis af museer. Og det er langt fra alle, der viser traditionel kunst som malerier, skulpturer o.l.

Et af de mere særprægede, som med stor garanti vil falde i hele familiens smag, er miba Museu. Museet, der ligger i en sidegade til Plaça Sant Jaume i Barri Gotic, viser nemlig alverdens skøre påfund og sjove opfindelser. F.eks. nytænkningen af den et-hjulede cykel, paraplyen, der ikke bliver ødelagt i blæsevejr og meget meget mere. Store dele af udstillingen bliver løbende udskiftet, så der er altid en grund til at komme tilbage.

Noget af det, der er fast i museets udstilling, er bl.a. en stor, blå vægt, der er placeret ved lige ved indgangen. Her kan man veje sig, og se, hvad der vejer ligeså meget som én selv. F.eks. om ens vægt er lig med Justin Bieber, Bruce Willis eller en anden kendis.

Ella Bella har altid syntes, at Fars mave er lidt stor. Og da storebror Otto siger, at den grønne tegnefilms kæmpe, Shrek, også er opført på listen over berømtheder på vægten, så er Ella Bella helt overbevist om, at Far helt sikkert vejer ligeså meget som ham … Så da vægtens pil kun viser, at Far sådan cirka vejer det samme som en anden tegneseriefigur, nemlig Fred Flintstone, er Ella Bella lidt skuffet. Så hun hopper straks op ved siden af ham. Og tilsammen vejer de to ligeså meget som … Homer Simpson.

Følg med her på bloggen, når familien inden så længe går indendørs på det anderledes museum. Eller tag selv forbi – find diverse information her: www.mibamuseum.com

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top