DriDri + Dri …
(London # 52)


Forår er for mange lig med tid til den første is. Og hvis I skal til London, får I her et tip til et af byens bedste is-steder.
(Stedet er blevet omtalt før her på bloggen, men kan sagtens tåle en gentagelse til ære for nyere læsere … og så er der desuden kommet endnu en isbar i den lille kæde, så den nu tæller tre “medlemmer”).

Da Ella Bella, storebror Otto, Mor og Far var på eventyr i den engelske hovedstad, fandt de ved lidt af en tilfældighed den fineste lille is-bar. Som oven i købet er italiensk! Lige pludseligt lå den der bare. Midt i et lille marked (The Chelsea Farmers Marketwww.chelseafarmersmkt.org).

Stedet hedder Dri Dri Gelato. Det betyder Dri Dri is … Ella Bella fik nemlig Far til at spørge den søde pige, der stod bag disken om det spøjse navn. Og hun fortalte, at ejeren havde valgt navnet Dri Dri, fordi det lød sjovt. Det synes Ella Bella også.

Som nævnt findes der nu tre af de fine Dri Dri is-barer i London. Og der er udbringning af den lækre is inden for 45 minutter. Men det er vist kun, hvis man har en adresse i London… Så gør i stedet som Ella Bella og hendes familie – og kig forbi enten
Dri Dri Chelsea, 125 Sydney Street
eller
Dri Dri Notting Hill, 189 Portobello Road
eller 
Dri Dri at St. Martins Lane Hotel, 45 St. Martins Lane

Læs mere på www.dridrigelato.com

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top