Download London …
(London #65)


Der er mange børnefamilier, der bruger skolernes vinterferie til en rejse udenlands. Og står der ikke lige skiferie på programmet, går turen for manges vedkommende til London.

En god måde at se en masse samtidig med, at I får luft og motion, er ved at bruge de såkaldte audio guides. Og der er flere af disse guides, der tager jer rundt i netop Londons gader. Priserne varierer, og der er mange forskellige ruter at vælge imellem. Så brug gerne lidt tid på at sammensætte og downloade den helt rigtige tur for jer.

Et par af de mest populære udbydere er følgende:
www.citiesinsound.com (London – derudover guides til Edinburgh, Paris, Rom)
www.strollon.co.uk (London – derudover guides til Paris, Prag, Amsterdam, Venedig)
www.walktalktour.com (London – derudover guides til Edinburgh, Manchester)

Ella Bella forstår stadig kun få ord på engelsk og Otto lidt flere. Så da de var i den engelske hovedstad sammen med Mor og Far, prøvede de et par af turene fra hjemmesiden Soundmap. Her kan man nemlig finde gratis alternativer til ovenstående hjemmesider. Det var mest Mor og Far, der havde høretelefonerne på, hvorefter de oversatte de vigtigste ting til Ella Bella og Otto. Ella Bella syntes dog, at det var sjovt at høre det skøre sprog, så et par gange var det også hende, der guidede rundt i byen …

Find Soundmaps gratis guides lige her: www.soundmap.co.uk

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top