Deltag i stort rollespil i efterårsferien
(Bornholm #9)

bornholms-middelaldercenter-rollespil
I efterårsferien bliver Bornholms Middelaldercenter for 4. år i træk indtaget af orker, elver, dæmoner og flere fantasifigurer. For det er endnu engang tid til den storstilede rollespilsuge på solskinsøen.

Otto har glædet sig meget, for rollespil er lige noget for ham. Så han har overtalt Mor og Far til, at de skal tage et smut tilbage til Bornholm i efterårsferien. Først er de lidt usikre på, om det er den lange rejsetid værd. Men da Otto fortæller, at middelaldercentret samarbejder med det anerkendte firma, Danmarks Rollespilsakademi om at bruge stedets historiske kulisser til det stort opsatte rollespil. Og at man altså ikke behøves at deltage alle 5 dage, rollespillet varer, men kan nøjes med at komme en enkelt dag eller to – så er de overtalt.

Ella Bella er ikke helt sikker på, at hun forstår Ottos begejstring for det der rollespil. Og ud fra de billeder, hun har set af det, virker det nærmest lidt uhyggeligt. Så Mor lover Ella Bella, at de to kan nøjes med at være almindelige gæster, der altså ikke er klædt ud som en del af løjerne. For efter Otto begyndte sin salgstale af arrangementet, har hun læst mere om det på Bornholms Middelaldercenters hjemmeside. Og her står der, at man er mere end velkommen til at besøge stedet uden at deltage i selve rollespillet.

Ella Bella og Otto synes, det lyder som en plan. Og især da Far melder ud, at han vil klæde sig ud som en ork. Dét vil ingen af de to børn gå glip af!

Læs mere om det flotte arrangement, priser, adresse o.l. lige her: www.bornholmsmiddelaldercenter.dk

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top