Brætspil überalles …
(Berlin #37)


Trænger I til et break fra alle de kulturelle indtryk, der er überalles i Berlin? Så gør som Ella Bella og hendes familie.

For på deres tur rundt i den tyske hovedstad var de nemlig forbi et sted, der hedder Spielwiese. Det er en café til spillenørder. Ikke af den slags, der bliver omtalt på bloggens indlæg d. 10. august (Super Spitze Spiele Museum
(Berlin #34)
). Her er det computerspillene, der er i fokus. På caféen Spielwiese er det derimod traditionelle brætspil, der fylder godt op på hylderne. Og med over 1300 spil er der nok at vælge imellem!

Mor, der som oftest er klar til at drikke kaffe, går straks op til caféens disk for at bestille en kop. Samtidigt betaler hun et mindre beløb, så Ella Bella, storebror Otto og Far kan finde de spil, de gerne vil prøve. Ella Bella og storebror Otto kan ikke blive enige om ét spil. Så da Mor fortæller, at de kan vælge alle de spil, de vil – og at de sagtens kan blive et par timer (for kaffen er ret så god) – så er hele familien glade.

Da det efter flere omgange Ludo, Kalaha o.l. er blevet tid til at gå, er storebror Otto lige ved at vinde over Far i et spil, der hedder Da Vinci code. Så han vil gerne, at de bliver lidt endnu. Ella Bella og Mor trænger dog til at komme videre. Heldigvis er det muligt at leje Da Vinci-spillet med hjem. På den måde kan storebror Otto og Far fortsætte dysten i aften, efter Ella Bella er blevet puttet. Storebror Otto ved allerede nu, hvad hans næste træk er …

Læs mere om den sjove spillecafé Spielwieses åbningstider, adresse o.l. her: www.spielwiese-berlin.de

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top