Baghavens fodboldsæson er startet …
(London #53)


Nu er græsset endeligt ved at være fri for sne over det meste af landet, og det er derfor så småt blevet muligt at spille fodbold igen.

Ella Bella tænker, at det nok er det samme på det store stadion, Stamford Bridge, som ligger i udkanten af Chelsea. Ella Bella besøgte det sammen med storebror Otto, Mor og Far, da de var på eventyr i London.

Storebror Otto, som er meget fodboldinteresseret, fortæller Ella Bella, at Stamford Bridge  har været hjemmebane for fodboldklubben Chealsea FC siden 1905. Og at FC står for Football Club. Det giver god mening, tænker Ella Bella.

Hverken Ella Bella eller Mor har megen fidus til spillet med den runde bold. Men da storebror Otto fortæller, at Chelsea FC er en af verdens største klubber, så bliver de alligevel lidt interesseret. Og da Far derefter siger, at man kan komme på en guidet rundtur bag klubbens kulisser – så er de klar. For på turen kan man få lov til at opleve nogle af de steder, som normalt kun er forbeholdt fodboldspillerne og de ansatte. F.eks. omklædningsrummet og tunnelen ind til selve fodboldarenaen. Storebror Otto kan næsten ikke få armene ned af begejstring!

Bagefter synes Ella Bella, at det har været sjovt at lære mere om Chelsea FC. F.eks. ved hun nu, at klubben også bliver kaldt The Blues. Og at der er plads til i alt 41.841 tilskuere til en kamp. Faktisk var det så spændende, at hun gerne vil købe en fodbold. Så har hun også noget at spille med hjemme i haven – når altså ikke der er sne …

Læs mere om fodboldklubben Chelsea FC, rundture på stadionet, fodboldkampe o.l. lige her: www.chelseafc.com

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top