Sikken voldsom trængsel …
(London #9)

Ella Bella, storebror Otto, Mor og Far har endeligt fået juleferie. Og så skal de sidste gaver købes. Så de tager alle fire ned i byen for at handle og hygge sig.

Ella Bella synes, der er alt for mange mennesker i butikkerne. Hvergang Mor eller Far skal betale, skal de stå i kø i flere timer. Sådan føles det ihvertfald. Da Ella Bella sukker højlydt for trejde gang, siger Far til hende, at det vist er godt, at hun ikke bor i London. For der er der endnu flere mennesker, som skal købe deres gaver. Og så må køerne være endnu længere.

Ella Bella kan godt huske, at da hun var med familien i London i efteråret, så syntes hun allerede dengang, at der var mange mange mennesker over det hele. De fleste af dem havde travlt – især i metroen. Og dengang var det ikke engang jul… Så Ella Bella kan sagtens forestille sig, at der må være helt kaotisk i London her i december måned. Så nu gør det alligevel ikke så meget, at de skal vente lidt, mens gaverne bliver betalt og pakket ind. For det kunne være meget værre…

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top