5 o’clock tea – Peter Pan-style …
(London #64)


For mange børnefamilier er det et must at tage et smut forbi det store grønne område, der rummer de to parker Kensington Gardens & Hyde Park, når de besøger London. Ofte for at besøge legepladsen Diana, Princess of Wales Memorial Playground, køle af på en varm sommerdag ved den store vandskulptur Diana, Princess of Wales´ Memorial Fountain, sejle på søen The Serpentine – eller ganske enkelt bare slappe af!

På Ella Bellas og Ottos eventyr i den pulserende hovedstad var de naturligvis også forbi “byens grønne lunge”, som Mor så fint kaldte stedet. Og for at gøre besøget ekstra autentisk, sørgede Far selvfølgelig for den obligatorisk fotosession ved statuen af Peter Pan (som står i Kensington Gardens).

Mor har allerede fortalt Ella Bella og Otto om Peter Pan. Nemlig da de besøgte den førnævnte legeplads (læs mere her: Leg til minde om Folkets Prinsesse … (London #39). Så de har ganske godt styr på ham der drengen, der ikke vil blive voksen …

For at runde dagen af på ægte britisk vis, foreslår Mor, at de krydser den store vej, Bayswater Rd, der går langs den nordlige side af de to parker. For tæt ved metrostationen Lancaster Gate ligger det fine hotel Lancaster Hotel. Og her serveres hver dag Afternoon Tea – i børnehøjde og med netop Peter Pan som tema.

Bonus: Efter det delikate måltid, hvor der bliver serveret bl.a. agurksandwich og milkshake, får børnene udleveret et kort over parkområdet sammen med lille, fin pose med brødkrummer. Så kan man nemlig gå på opdagelse + fodre fuglene ved den store sø.

Læs mere om Lancaster Hotels Peter Pan Afternoon Tea-arrangement her: Peter Pan Afternoon Tea

Og bliv inspireret til andre børnevenlige 5 o´clock teas lige her: www.afternoontea.co.uk

Posted by Sara

Leave a comment


Scroll to Top